Et guddommeligt eksperiment

Vis stort billede Tilføj
Et guddommeligt eksperiment

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tubi er en helt almindelig 17-årig pige, der går på High School i West Virginia. Hun bor med sin forkvaklet religiøse mor i en lille by, hvor moralen er høj, fordømmelsen af folk uden for menigheden er høj og sladderen tæt.


En dag tager Tubis liv en uventet drejning, da den tilsyneladende uvorne klassekammerat Tom vælter ind i hendes tilværelse. Det åbner den naive Tubis sind, og sammen tager de to på en rejse, der begynder helt tilbage under 2. verdenskrig og kan ske at ende med hele verdens endeligt … På en nervepirrende tur tværs over det nordamerikanske kontinent stifter de to unge mennesker bekendtskab med helt nye dimensioner af livet.
Et guddommeligt eksperiment er en ungdoms– og spændingsroman om venskab og kærlighed, eksistens og tilværelsestolkning, udvikling og afvikling. Og om alt det mellem linjerne, der ikke kan ses med detblotte øje. Bogen trækker på eksistentialismen og det klassiske eventyr og er bygget over hjem-ude-hjem modellen.
Om forfatteren Majbrit Ravnholt Cramer er født i 1975. Uddannet folkeskolelærer. Et guddommeligt eksperiment er hendes debutroman. Forfatteren har selv haft ophold hos en amerikansk familie som teenager, hvor hun gik 1 år på en kristen privatskole, hvilket har givet inspiration til bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Majbrit Ravnholt Cramer
Sideantal: 350
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 159 mm
Højde: 230 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 675 g
Udgivelsesdato: 18 Sep 2013
Oplagsdato: 18 Sep 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150834

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk