Elin under havet

Vis stort billede
Elin under havet

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Elin leder efter et kampsportstræningscenter på internettet og får kontakt med træneren André. Han virker sød og vil gerne hjælpe hende. André forklarer Elin, hvordan hun skal træne. Efter at have skrevet sammen en tid, foreslår han, at hun skal komme forbi træningscentret til en prøvetime. Men det viser sig, at André har helt andre tanker med mødet.

Pressen skrev:

"En dyster og alvorlig fortælling fortalt i et poetisk visuelt univers af sort-hvide tegninger i manga-stil med meget lidt tekst. En krævende, men symbolrig fortælling, der kan tåle at få sat mange ord på i en efterfølgende refleksion. Mesterlig, flot og original debut. Der findes flere bøger om seksuelle overgreb, men den her er helt særlig, fordi den meget originalt afsøger et tabubelagt emne i et grafisk univers fuld af symboler, billeder og poesi."
- Morten Halskov Jensen, Lektør

"Denne ædende ondskab beskriver Malmberg nænsomt og næsten ordløst i en effektiv og let mangaagtig tegneseriestil, hvor virkelighed og fantasi flyder sammen. Almberg lader således Elin udkæmpe sin frigørende mentale kamp i en symbolfyldt drømmeagtige verden under havet. En yderst lovende debut."
**** - Kari Sønsthagen, Berlingske

"En fremragende bog, en ekstraordinært flot fortalt og helstøbt billedfortælling, et tungt emne håndteret virtuost, Elin under havet kan varmt anbefales!"
- Anette Grønholt Andersen, Børn & Bøger


Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sofia Malmberg
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Sofia Malmberg
Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen; Sofia Malmberg
Originaltitel: Elin under havet
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Nanna Gyldenkærne
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Sofia Malmberg
Tegnet af: Jette Aagaard Enghusen; Sofia Malmberg
Udgiver: Høst & Søn
Bredde: 148 mm
Højde: 211 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 288 g
Udgivelsesdato: 06 Mar 2013
Oplagsdato: 06 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788763827768

Sprog

Dansk