Edderstein

Vis stort billede
Edderstein

374,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En original og opfindsom,sjov og rørende historie om ”krigen” mellem to brødre. Læseren får indblik iden yngstes krigsdagbog.

Du ved ikke, hvad deter, du har fået fat i.

I den bog, du nu har i hænderne, har jeg beskrevet krigen mellem mig ogmin bror. På disse sider begyndte jeg for en måned siden at fortælle alt ommine insekter. Og om min bror og vores hemmeligheder.

Dengang vidste jeg ikke, hvor galt det ville gå.

Visse hemmeligheder er det bedst at begrave, dybt nede i jorden. Vissehemmeligheder kravler langsomt op igen af sig selv. Visse hemmeligheder stinkerog gnaver huller i alt.

Lad aldrig denne bog falde i de forkerte hænder!

Edderstein er fortalt af drengen Hidde, som er 10 år gammel og lidt af en nørd. Han ervild med insekter, deraf øgenavnet Edderstein.

I en hemmelig kælder underskuret har Hidde sin insektsamling, men nu vil hans bror tage kælderen fra ham.Det betyder krig. Hidde har ikke en chance, men han har ét våben: Denhemmelighed, som brødrene har båret på i flere år. En frygtelig hemmelighed.

Edderstein er en både underholdende og dybtrørende historie om at skulle stå på egne ben og kæmpe for en plads i en barskhverdag fuld af ondskabsfulde storebrødre, mærkelige piger og distanceredforældre. Og under overfladen ulmer en frygtelig fortid, der med sin tavshedkaster skygger langt ind i de to brødres liv. Det er en bog om at miste, om atvære ensom, men også om at rejse sig igen.

Romanen er udformet som en dagbog med masser af opfindsomme, sjoveillustrationer og sproglig spidsfindighed. Dens tone er let, men bag lethedenlurer alvoren.

SIMON VAN DER GEEST (f. 1978), er en af de mest betydningsfulde børnebogsforfattere iHolland. Han har flere prisbelønnede bøger bag sig og har bl.a. vundet Hollandsstørste bogpris, Gouden Griffel, to gange, senest for Edderstein (2013).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Simon van der Geest
Sideantal: 248
Sprog: Dansk
Originaltitel: Spinder
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Naja Møllmann-Ibsen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 150 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 28 Jun 2016
Oplagsdato: 28 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740610185

Sprog

Dansk