DX Cyberkriger

Vis stort billede
DX Cyberkriger

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Actionfyldt science fiktion om livet som gamer, når cyberspace ikke længere er en virtuel verden bag skærmen, men den virkeligste virkelighed.

Den femteårige Hannibal er gamer, som så mange andre teenagere. I skolen bliver han ikke rigtig regnet for noget. Men når han spiller og navigerer sin figur, “COME AND GET SOME”, rundt i spilgiganten DX’ voldsomme univers, så kan han alt! Hannibal ligger øverst på rankinglisterne, og han er usædvanlig god til at gennemskue spillets detaljer og klare udfordringerne. En dag finder han en medalje inde i den virtuelle verden, som han ikke har set før. “COME AND GET SOME” løber hen og griber fat i den. Og med et bliver spillet en kamp om overlevelse – også for HANNIBAL.

Pludselig er Hannibal tvunget til at kæmpe sig vej gennem det brutale skydespil. Heldigvis møder han en gruppe unge, der har lidt samme skæbne, og sammen med Hannibal prøver de at finde en vej ud af spillet. Kan de nogensinde finde hjem? Og hvem står bag den medaljon, der holder dem alle fanget?

DX Cyberkriger er skrevet af danske Jon Zaar, der begyndte at skrive på opfordring fra sin kone. Han er uddannet lærer og har en diplomuddannelse i pædagogisk psykologi. DX Cyberkriger er Jon Zaars første bog, og det har givet ham blod på tanden, så han er allerede i gang med flere bind til serien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jon Zaar
Sideantal: 236
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 18 mm
Udgivelsesdato: 01 Sep 2015
Oplagsdato: 01 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604719

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk