Dreng

Vis stort billede
Dreng

259,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Dreng er ikke nogen konventionel ungdomsbog, men behandlermodigt og å bent et s å tabubelagt emne som transk ø nnethed oget ungt menneskes voldsomme krise med denne splittede k ø nsidentitet.

Man f ø lger pigen Marion, som i virkelighedenhellere vil v æ re drengen Makke. Det er en historie fortalt i jeg-form,som lige fra de f ø rste beretninger fra barndommen er pr æ get af enligefrem tone, der hurtigt giver l æ seren en fornemmelse af, der dette er enbarsk historie om at k æ mpe sig frem i livet, en historie fortaltmed r å styrke og ikke uden en vis kynisme.

Dreng er en ungdomsbog, der virkelig s æ tter ungesk ø nsnormer, gruppenormer, seksualitet og for æ ldrerelationeri relief, og er en inspiration til at holde fast i sin personlighed og i sinehelt egne dr ø mme og l æ ngsler som ung.

Forfatteren Marja Bj ö rk, f ø dt 1958,har skrevet Dreng p å baggrund af oplevelser med sin egen s ø n. Hun haren juridisk uddannelse og lever som freelance skribent og forfatter i Helsinki.Romanen Dreng er hendes fjerde bog og f ø rste ungdomsbog. I sit forfatterskab harhun en s æ rlig evne til at s æ tte fingeren p å menneskers skr ø belighed og skriver pr æ cist oguden forsk ø nnelser om udsatte personer, der fors ø ger atfinde sig selv, selvom det g å r imod den g æ ngse moral og den ydre verdens domme.Hendes hovedpersoner er alle nogle, der k æ mper med sociale problemer, hemmelige l æ ngsler ogskam.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marja Björk
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originaltitel: Poika
Originalsprog: Finsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Siri Nordborg Møller
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 15 Oct 2015
Oplagsdato: 15 Oct 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740605792

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk