Djævelske mekanismer 3. Urværksprinsessen

Vis stort billede
Djævelske mekanismer 3. Urværksprinsessen

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tessa Gray burde være lykkelig – er alle brude ikke det? Men mens hun forbereder sit bryllup, begynder et net af skygger at strammes om Skyggejægerne fra Londoninstituttet. En ny dæmon viser sig, en, der er forbundet ved blod og hemmelighedskræmmeri med Mortmain, den mand, som planlægger at bruge sin hær af nådesløse automatoner, Djævelske Mekanismer, til at ødelægge Skyggejægerne. Mortmain har kun brug for en enkelt ting mere for at fuldføre sin plan.
Han har brug for Tessa.
Charlotte Branwell, lederen af Instituttet, ønsker desperat at finde Mortmain før han slår til. Og Jem og Will, de to drenge, der begge er ude efter Tessas hjerte, vil gøre alt for at redde hende. For selv om Tessa og Jem er forlovet, er Will stadig forelsket i hende.
Mens de alle arbejder for at redde Tessa og fremtiden for de Skyggejægere, der er sammen med hende, bliver Tessa klar over, at den eneste, der kan redde hende er hende selv – for ved at finde ud af sin egen sande natur vil Tessa kunne blive mere magtfuld, end hun nogen sinde har drømt om. Men kan en pige helt alene, selv en, der har engles kraft til sin rådighed, gøre front mod en hel hær?
Farer og forræderi, hemmeligheder og magi og de sammenfiltrede tråde af kærlighed og tab vikler sig ind i hinanden, da Skyggejægerne bliver presset helt ud til afgrundens rand i den nervepirrende afslutning på trilogien om Djævelske Mekanismer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cassandra Clare
Sideantal: 488
Sprog: Dansk
Originaltitel: Clockwork Princess
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Mette Skot Perschke
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Gyldendal
Bredde: 160 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 692 g
Serie: Djævelske mekanismer
Udgivelsesdato: 27 Nov 2013
Oplagsdato: 29 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788721036997

Sprog

Dansk

Djævelske mekanismer 3. Urværksprinsessen Gyldendal