Det foto, jeg ikke er med på

Vis stort billede
Det foto, jeg ikke er med på

312,44 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anmelderroste Do Van Ranst understreger med Det foto, jeg ikke er med på , at han mestrer kunsten at skrive spændende bøgerfor børn og unge , hvor intet er, som det ser ud.

Indtil for treår siden holdt Bas og Fiebie, der er fætter og kusine, altid ferie sammen ifamiliens sommerhus. Et sommerhus fyldt med minder. Minder om deres bedstefar,som aldrig har glemt at være barn. Men også minder om deres forældre og de spændinger,som altid fulgte med ferierne. Minder om fantasifulde lege og hemmeligheder iloftsværelset. Minder om den sidste ferie, hvor alt kom ud af kontrol, og de tofamilier forlod huset i en fart for ikke at vende tilbage.

Nu tre år senere mødesde igen. Det er deres bedstefars store ønske at samle sine sønner, svigerdøtreog især Bas og Fiebie igen. Og han har en vigtig grund: Det er tid til at afsløreen familiehemmelighed.

En smukhistorie om kærlighed og dysfunktionelle familieforhold, hvor læseren gradvistopdager, hvad der gik galt den skæbnesvangre sommer.

Do Van Ranst (1974), prisvindende belgiskbørnebogs- og ungdomsbogsforfatter. På dansk er tidligere udkommet Min far siger, at vi redder liv , Mødreer farlige med knive og I morgen rejser han .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Do Van Ranst
Sideantal: 132
Sprog: Dansk
Originaltitel: Die foto waar ik niet op sta
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Aino Roscher
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 15 Jun 2016
Oplagsdato: 15 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740610123

Sprog

Dansk