Det bliver pinligt uanset hvad

Vis stort billede Tilføj
Det bliver pinligt uanset hvad

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Susanne plejer at tage samme bus som Elias.Men pludseligt en dag gør hun ikke længere. Hvor er hun? Hvad er der sket?Heldigvis har Elias set hendes e-mailadresse stå på den mappe, hun altid harmed sig, og han skriver til hende. Og hun svarer! Hun fortæller, at hendes blåmappe er blevet stjålet, og hun er bange for, hvad der er sket med den. Helehendes liv er samlet i den mappe! Elias udviser heltemod og lykkes med atstjæle mappen tilbage til hende, og de to udvikler et e-mailforhold. Og en dagaftaler de at mødes i virkeligheden …

Tyra Teodora Tronstad har udgivetflere ungdomsromaner siden sin debut i 2007 og fået flotte anmeldelser. Hendesungdomsroman Hundetanker udkom på TURBINE forlaget i 2013.

Bjørn Sortland har udgivet en lang rækkebøger siden sin debut i 1992, er oversat til mere end 20 sprog og har vundetmange både norske og internationale priser for sit forfatterskab.

Dette er forfatternes første bog sammen, ogligesom bogen er skrevet som en mailudveksling, blev den også til som enmailudveksling – forfatterne mødtes først i virkeligheden bagefter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tyra Teodora Tronstad / Bjørn Sortland
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originaltitel: Det blir pinligt uansett
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Mette Stepnicka
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 06 Mar 2016
Oplagsdato: 06 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606720

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk