Den syvende engel

Vis stort billede
Den syvende engel

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Udvalgt som White Raven-bog af Internationale Jugendbibliothek i 2010: en årlig liste med 250 særligt gode børnebøger fra hele verden.
David Bern er 14 år. Han går i skole, spiller computerspil, småskændes med sin storesøster, tænker på piger og ser tv. Som alle andre på hans alder. Et tilfældigt møde med en gammel urmager vender op og ned på Davids liv. Urmageren påstår at være rejst gennem tid fra middelalderen, og at han er kommet til nutiden for at finde hjælp til at redde sin hjemby, der plages grusomt af en ond fyrste. Ved hjælp af alkymi har fyrsten bygget et tårnur, så fyldt med ondskab, at det i værste fald kan få hele verden til at gå under.
Davids skæbne bliver nu at redde Den Forbandede By, en ikke helt lille opgave for en ganske almindelig knægt fra Brønshøj. Urmageren sender David på flere tidsrejser til middelalderbyen, hvor han hvirvles ind i fantastiske og skræmmende oplevelser for at løse sin opgave. Imens går livet som altid videre i Brønshøj. Hverken Davids familie eller venner aner, hvad han har gang i.
Urmageren sår alvorlig tvivl i Davids sind: Kan man virkelig rejse i tid? Og hvad er tiden egentlig for en størrelse? Hvad er drøm og hvad er virkelighed? Hvornår er man ond eller god? Hvad betyder det at tro? Hvad er en dødssynd? Og hvorfor er den syvende engel så farlig?
"Forrygende historie om at blive voksen. Flot debut … vedkommende læsning. Heldigvis er der lagt op til en fortsættelse." – Sara Nørholm, Krist. Dagbl.
"Det var virkelig en spændende oplevelse – en flot bog på alle måder." – Lektørudtalelse, DBC
"Man bliver mere og mere opslugt undervejs ... udnyttelsen af de syv dødssynder er elegant." – Jan Lindhardt, fhv. biskop
"Jeg er lige blevet færdig, begyndte i aftes. Jeg har aldrig læst noget lignende. Spændende tidsrejse - kamp mellem ondt og godt – Johannes’ Åbenbaring – 14-årigs udvikling – troværdig hverdag." – Gunhild Lindstrøm, aslan.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lasse Bo Jensen
Sideantal: 400
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: stoltzedesign
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Haase
Bredde: 143 mm
Højde: 225 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 596 g
Serie: David og Kilian-trilogien
Udgivelsesdato: 05 May 2009
Oplagsdato: 30 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788755912397

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk