Den største kunst er kærlighed

Vis stort billede
Den største kunst er kærlighed

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

"Rap debut: Medrivende ungdo msbog (...) Bogen er ikke lang ... Men den har lige præcis det, der er nødvendigt." Information

"En rørende og dramatisk historie." Fortællingen.dk

Det er måske det sværeste af det hele. At hade en jeg elsker, og at elske en jeg hader. Jeg får ikke lov til at være i fred i hverken had eller kærlighed.

Peters forældre er skilt. Hans far er flyttet til udlandet, og Peter bor sammen med sin mor og sin nye stedfar. Stedfaren gør sit bedste for at være ven med Peter, men Peter er vred og frustreret, og han kan ikke holde ud at se en anden mand i sin fars sted.

Da Peters far kommer på besøg fra udlandet, finder Peter ud af, at hans mor og stedfar ikke har fortalt ham hele historien om skilsmissen. Han føler, at de har holdt ham for nar, og da klassen skal lave en opsætning af Shakespeares teaterstykke Hamlet, planlægger han en raffineret hævn.

Samtidig er klassens smukke pige, Louise, begyndt at vise interesse for ham - og det er svært at hade, når kærligheden står foran én med udstrakte arme.

"Den største kunst er kærlighed" er første bog af tre om teenagerne Peter, Louise og Walid. Tjek også de to andre bøger i trilogien: "Elsker dig for evigt" og "Kærlighed på udebane".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claus Holm Thomsen
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Henrik Koitzsch
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Torgard
Bredde: 127 mm
Højde: 200 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 182 g
Udgivelsesdato: 11 May 2010
Oplagsdato: 07 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792286208

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Den største kunst er kærlighed Forlaget Torgard