Den gyldne time

Vis stort billede Tilføj
Den gyldne time

269,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

13-årige Rowan skal holde sommerferie i Maine sammen med sin lillesøster, vidunderbarnet Nina, som ikke har mælet et ord siden deres mors død for et år siden. De skal bo i den lille flække Owatannauk hos to gamle sære tanter. Børnene opdager imidlertid, at tante Agatha og tante Gertrude er mere end bare almindeligt sære. De lader til at have overnaturlige evner. Deres hus er fuldt af antikviteter, der ser ud, som var de fremstillet i går. Og ikke mindst er tanterne svært overfølsomme over for elektricitet .
Rowans og Ninas forsøg på at komme til bunds i sagen fører dem til et forladt feriehotel, hvor fysikkens love for tid og rum opløses i solnedgangens skær. I den gyldne time åbnes porten mellem århundrederne, og en revolutionerende rejse kan begynde.
>>[.] debutbog rummer både sorg, glæde, fantasi og spænding. . Afsnittene om den franske revolution [.] blander fiktion og fakta på en underholdende måde, og dronningens landliv er beskrevet med megen humor. Personskildringen især af hovedpersonen Rowan er god. Bogen kan læses af børn fra 11 år, og den vil være velegnet til familieoplæsning.<<
- Ulla Møller, Lektørbasen

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maiya Williams
Sideantal: 282
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Charlotte Grubb
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 141 mm
Højde: 205 mm
Dybde: 29 mm
Vægt: 447 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2007
Oplagsdato: 31 Jan 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788762602489

Sprog

Dansk