Den druknede

Vis stort billede Tilføj
Den druknede

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Den druknede” er en spændende og veludført horror-roman til de unge. Et gammelt afsidesliggende kloster viser sig at gemme på en dyster hemmelighed, og pludselig bliver gammel overtro til uhyggelig virkelighed med mord, gys og rædsel i kampen for at stoppe ”den druknede”.

Nik, eller Nikolaj, som han egentlig hedder, er sammen med sin far flyttet fra København til en kedelig provinsby. Her er han ret alene med sin passion for horror-metal musik og er draget af de mange historier og den overtro, der er forbundet med byens afsidesliggende kloster.

Det viser sig dog hurtigt, at tingene er langt mere uhyggelige og mystiske, end Nik nogensinde havde forestillet sig, og snart er han viklet ind i et spil på liv og død.

”Den druknede” er horror i ungdomshøjde. Den fortæller effektfuldt og direkte til målgruppen og formår at udfolde et på én gang overnaturligt og troværdigt univers.

Historien er mystisk, uhyggelig og fascinerende, og man lader sig rive med ind i Niks kamp for at bryde klosterets forbandelse og stoppe den druknede, inden Nik selv bliver det næste offer.

”Den druknede” er Kristoffer Jacob Andersens anden ungdomsroman i horror-genren.

Om forfatteren

Kristoffer Jacob Andersen har tidligere udgivet Erik Jernhånd , Tupilak , Omega Waffe og Dansk tusmørke samt en lang række noveller. Han er uddannet folkeskolelærer og har skrevet bøger siden 2011.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristoffer Jacob Andersen
Sideantal: 226
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Natascha Friis
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 16 Oct 2014
Oplagsdato: 16 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419870

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk