Den der ler sidst

Vis stort billede
Den der ler sidst

158,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Niels Peter lever en skyggetilværelse. Med mobning, forældre som ikke forstår ham, ingenvenner. Han hader voksne. En dag får han kontakt med en pige på nettet. Hun er tilsyneladende ikke helt normal – hun påstår, hun kontakter ham fra fremtiden. Men hendes budskab til ham er, at hans tid nok skal komme! Hvem er den diktator, hun taler om? Hvem har en diktator i sig?


Bogen er en debutroman og er i Norge blevet kaldt stærk, skræmmende og overbevisende. En uhyggelig fortælling om et ungt menneskes udvikling mod rendyrket ondskab, som har fået utilsigtet aktualitet.
Nina Vogt-Østli har modtaget Norsk Børne- og Ungdomsbogforfatteres debutantpris for bogen. I juryens begrundelse kan man bla læse: ”Hun har skrevet en debutroman som imponerer os både sprogligt og fortælleteknisk.

Om forfatteren Nina Marie Vogt-Østli (f. 1972) er opvokset i Oslo, hvor hun bor med mand og to børn. Hun har studeret medie-, film- og teatervidenskab, har arbejdet med internet i mange år, og har taget forfatteruddannelsen på Norsk Barnebokinstitutt.

”Nina Vogt-Østli har skrevet en stærk roman om ondskabens fremvækst, hvordan den begynder i det helt normale […] Sproget er drivende godt og fremstillingen af hovedpersonen og hans omverden er troværdig. Den er overbevisende og stærk – selv med en karakter fra fremtiden. Skræmmende læsning og en glædelig debut.” Vårt Land, Norge

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Vogt-Østli
Sideantal: 214
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Alfa
Bredde: 145 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 342 g
Udgivelsesdato: 25 Aug 2013
Oplagsdato: 25 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771150469

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk