Dem som døden glemmer

Vis stort billede
Dem som døden glemmer

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Da den californiske by Cidade Vingança blev grundlagt, udbrød en blodig krig mellem byens to klaner. Graser- og Ambther-klanens kampe påkaldte åndernes vrede, og de kastede en forbandelse over klanerne og lovede dem evig ufred. Efter to hundrede år er klanerne stadig fulde af hævngerrighed, for de nægter at glemme fortidens gerninger.

Det er nu op til ét menneske at forhindre byens undergang og opretholde freden imellem klanerne: den indesluttede Jordan, der lever i selvvalgt ensomhed. Problemet er bare, at Jordan ikke har den fjerneste ide om alt dette. Pludselig befinder hun sig i begivenhedernes centrum, hvor spørgsmål og udfordringer tårner sig op. De hævngerrige klanmedlemmer har udspekulerede planer for hendes skæbne, og gådefulde hændelser leder hende ind i et spind af mystik. Med hjælp fra den uvidende unge mand Duke tager Jordan kampen op i håbet om at redde byen og dens borgere.

Uddrag af bogen

Hun spejder ud over vandet, som om hun forventer at se ånderne komme hastigt flyvende hen over havets overflade. Selvom ingen af dem siger det, er de rædselsslagne. Ingen i hele byen ved, hvad ånderne vil gøre, når de først ankommer. Jordan gyser, og Joseph kigger bekymret på hende.

Efter lidt tid, omringet af tåge og stilhed, siger han: ”Du må hellere dukke dig, Jordan, vi er der snart.” Det er et held, at tågen har lagt sig over vandet, for den hjælper til at holde hende skjult. Hun kryber sammen og lægger sig helt ned på bådens tynde bund. Inden længe når de den lille klippeøs bred.

Joseph tøjrer båden fast til en af de store sten, der kigger op fra vandet og siger så: ”Er du sikker på, at du vil med ind? Hvis jeg først får Duke fri, så kan vi sagtens overmande de andre alene.”

”Og hvis du ikke når det? Jeg kan ikke bare sidde her og vente,” siger hun og kigger utålmodigt rundt.

Joseph sender hende et alvorligt blik og siger: ”Det kan meget vel blive farligt.”

Om forfatteren

MAYA GAARD RASMUSSEN (f. 1993) studerer til dyrepasser. Dem som Døden glemmer er hendes debut.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maya Gaard Rasmussen
Sideantal: 260
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Melllemgaard
Bredde: 150 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 416 g
Udgivelsesdato: 15 Jan 2015
Oplagsdato: 15 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793270541

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk