Dem, der ikke findes

Vis stort billede Tilføj
Dem, der ikke findes

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvad gør 18-årige Emilie, da Samuel, en forhutlet illegal indvandrer fra Ghana, pludselig dukker op uden for hendes dør i det velhavende villakvarter i Oslo? Hun har hjulpet ham engang på en ferie på Gran Canaria, hvor han drev i land i en båd fuld af flygtninge, og han har gemt hendes adresse lige siden.
De tre år, der er gået siden da, har ikke været lette for Samuel. For at overleve er han blevet presset ud i både kriminalitet, prostitution og stofmisbrug, og hvis han bliver opdaget af politiet, bliver han tvangshjemsendt til fængsel og muligvis dødsstraf. Der er ingen tvivl om, at Samuel har brug for hjælp. Men er Emilie forpligtet til at hjælpe ham? Og hvad kan hun overhovedet gøre for ham?
Flere anmeldere i Norge har kaldt Simon Strangers bøger for nogle af de vigtigste ungdomsromaner i nyere tid, og det er ikke uden grund. Bøgerne er stærkt politiske, og det kan ikke undgå at gøre indtryk, når man læser om den 18-årige Emilie, som så gerne vil gøre det rigtige, og som stadig har troen på, at verden kan forandres til det bedre, men som pludselig får udfordret sit syn på både refærdighed og sig selv, da Samuel dukker op.
Tredje og sidste bog om den norske Emilie og hendes møde med virkeligheden bag idealerne og bagsiden af den velstand, hun er vokset op med.
Simon Stranger (f. 1976) debuterede som børnebogsforfatter i 2005 og vandt Riksmålsprisen allerede året efter. Hans anmelderroste ungdomsromaner om Emilie er indtil videre solgt til udgivelse i 13 lande. Stranger har også skrevet adskillige romaner for voksne

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Simon Stranger
Sideantal: 188
Sprog: Dansk
Originaltitel: De som ikke finnes
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Thomas Takla Helsted
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 22 Apr 2015
Oplagsdato: 22 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603064

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk