De uønskede - Våbenbrødre, bind 1

Reduced price!
Vis stort billede
De uønskede - Våbenbrødre, bind 1

143,96 kr

-20%

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ny serie fra den australske succes-forfatter kendt fra Skyggens Lærling. Våbenbrødre har fået en fantastisk modtagelse i Australien og USA og første bind DE UØNSKEDE udkommer på dansk i april 2012. Andet bind er planlagt til at udkomme på dansk sidst på året.


De er uønskede, Hal, Stig og de andre. Drenge, som ingen gider have noget at gøre med. Skandierne er ellers kendt for at være store og stærke, bare ikke disse drenge. Men det betyder ikke, at de ikke har evner. Og mod. Og mod får de i høj grad brug for, når de skal kæmpe mod Ulvene og Hajerne i den store kapsejlads. Det iskolde vand er en lumsk legeplads – især når nogle af dem betragter kapsejladsen som dødsens alvor.
John Flanagan har skabt nye spændende personer i skandiernes og araluenernes verden højt mod nord, en verden som millioner af læsere af Skyggens Lærling-serien har lært at kende og elsker. Fyldt med eventyr og søslag, henvender denne nye serie sig både til de mange læsere, som elsker Skyggens Lærling og til en ny generation af læsere, som kan begynde her. For danske læsere vil den nye serie have særlig interesse, da den henter en del inspiration fra vikingetiden.
John Flanagans verden er opdigtet med men befolket med almindelige mennesker. Genren er en blanding af spænding, eventyr og action og historierne indeholder en god portion humor. Målgruppe fra 10 år til 99.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John Flanagan
Sideantal: 464
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 455 g
Serie: Våbenbrødre
Udgivelsesdato: 18 Apr 2012
Oplagsdato: 17 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042452

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

De uønskede - Våbenbrødre, bind 1 Nyt Nordisk Forlag