De udødeliges by

Vis stort billede
De udødeliges by

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Psykologen tror ikke sine egne ører, da David begynder at fortælle, hvorfor han længe har haft det svært med sig selv, skolen og sine forældre. David fortæller om en tidsrejse tilbage til middelalderen, om den onde fyrst Kilian, der holder sit folk i et jerngreb og om, hvordan han, en ganske almindelig, kikset skoledreng fra Brønshøj, egenhændigt har reddet en hel by fra undergang.
”Akut psykose” lyder psykologens dom. Men David ved, at han ikke er spor syg. Han ved, at det hele er sandt, og han savner sin dejlige veninde fra dengang, Rebekka, som han ikke har set i et halvt år.
David hænger ud med en flok retropunkere på Gammeltorv. Da den tjekkede og mystiske Novo en dag dukker op og lokker med nyt om Rebekka, begynder begivenhederne for alvor at tage fart. David hvirvles ind i et nyt, ufatteligt eventyr, som udfordrer alle hans sanser og hans gamle syn på verden.
Længslen efter den smukke Rebekka fører ham til Kosmoplis, en tilsyneladende paradisisk fremtidsby med smukke, perfekte og udødelige mennesker, der altid er glade. Men som David snart erfarer, gemmer Kosmopolis bag det perfekte ydre på en grusom sandhed ...
De udødeliges by er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste Den syvende engel, som af Internationale Jugendbibliothek i 2010 blev udvalgt til at være blandt en af 250 særligt gode børnebøger fra hele verden.
"En rigtig fin efterfølger ... slutningen var næsten lidt for spændende." – DBC, lektørudtalelse

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lasse Bo Jensen
Sideantal: 384
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: stoltzedesign
Omslagsgrafiker: stoltzedesign
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Haase & Søns Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 30 mm
Vægt: 563 g
Serie: David og Kilian-trilogien
Udgivelsesdato: 05 Mar 2013
Oplagsdato: 05 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788755912649

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk