De tre detektiver - SMS fra graven

Vis stort billede
De tre detektiver - SMS fra graven

129,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Da Rocky Beachs excentriske Klunser-George forsvinder fra den ene dag til den anden, aner Jupiter, Pete og Bob straks, at noget ikke er, som det burde være. Blandt de få ejendele, den finurlige mand efterlader sig, finder de tre detektiver et mystiske brev, som fører dem til pyramiderne i Egypten! Hvilken hemmelighed ønsker Klunser-George at indvie de tre detektiver i? Og hvilken fælde vil de gå i, når de begiver sig ind i Sphinxens mørke rige?

I mange år var serien kendt som Alfred Hitchcock og de tre detektiver , der dannede rammen om en række fortællinger om de tre venner Jupiter Jones, Pete Crenshaw og Bob Andrews’ eget detektivbureau i deres hjemby Rocky Beach, en fiktiv forstad til Los Angeles.
Drengene fik stor succes med deres bureau, ikke mindst da den berømte filminstruktører, Alfred Hitchcock ofte henviste venner og bekendte til dem. Forfatter var Robert Arthur, som var god ven til Alfred Hitchcock, og som derfor fik lov til at bruge Hitchcocks navn og lade den store filminstruktør optræde aktivt i bøgerne.
Den første bog udkom i 1964, og serien blev et kæmpehit fra starten, og efter 11 bøger overlod Arthur forfattergerningen til andre kræfter. I dag, over 50 år efter fremkomsten, produceres der stadig nye episoder og bogserien er populær som aldrig før.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ben Nevis
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Fahrenheit
Bredde: 139 mm
Højde: 204 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 296 g
Serie: De tre detektiver
Udgivelsesdato: 02 Dec 2015
Oplagsdato: 02 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771760170

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

De tre detektiver - SMS fra graven Forlaget Fahrenheit