De hængte mænds hus - en fortælling i H.P. Lovecrafts Cthulhu-mytologi

Vis stort billede
De hængte mænds hus - en fortælling i H.P. Lovecrafts Cthulhu-mytologi

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Året er 1928. Vi befinder os på Cape Cod-tangen ved Atlanterhavet. Privatdetektiven Harry Norton og hans blonde assistent, Tippi Tulip, ankommer en regnfuld nat til Cape Cod View med tre mystiske pakker, som i følge en gal mand skal redde verden fra undergang.


I husets hall finder de to hovedpersoner en række blodige mudderspor, som fører op til første sal, hvor nogle hængte mænd svinger fra loftsbjælkerne. Bag en lukket dør høres en vanvittig latter.
Sådan begynder historien om "De hængte mænds hus", der udvikler sig fra en rutinesag om en forsvunden figur til et horribelt mareridt om en dommedagskult, som planlægger at rejse mørkets kræfter med jorden som indsats.
"De hængte mænds hus" er en fortælling i forfatteren H. P. Lovecrafts Cthulhu-mytologi, som fantaserer om ældgamle guder, monstre, gale kulte og frygtelig død i forbudstidens Amerika. Lovecraft (1890-1937) skrev en række historier i sit selvskabte univers og opfordrede andre forfattere til at skrive videre i hans Cthulhu-mytologi. Lovecraft brugte meget tid på at omarbejde unge, beundrende forfatteres mere eller mindre vellykkede historier og var kendt for sin omfattende korrespondance.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Dennis Jürgensen
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Tellerup
Bredde: 135 mm
Højde: 209 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 292 g
Udgivelsesdato: 20 Feb 1997
Oplagsdato: 20 Feb 1997
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788758806976

Sprog

Dansk

De hængte mænds hus - en fortælling i H.P. Lovecrafts Cthulhu-mytologi Tellerup