Dage jeg har glemt

Vis stort billede
Dage jeg har glemt

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

David er 15-16 år gammel og forelsket i Lise. Det er hans bedste ven, Tom, også. Lise vælger David, men bryder med ham efter en konflikt. Og forsvinder derefter på mystisk vis.
David, som er fortælleren, prøver at skubbe det fra sig, men er tynget af tanker, og som læser oplever man allerede tidligt i historien hans mere voldelige sider. Der er sket noget han vil glemme og i de springende tilbageblik aner man at der er tale om en forbrydelse. Denne sommer sker både det bedste og det værste for David. Men han føler ingenting, påstår han, mens han overvældes af netop følelser.
Dage jeg har glemter en stærk fortælling i en nyskabende stil, hvor historien bliver til i et samspil mellem tekst og billede. De to udtryk arbejder sammen, men glider også fra hinanden og afslører dystre sandheder. Tegnestilen minder om en tegneserie, men det nye er at hvert billede strækker sig over hele opslaget som i en billedbog. Illustratoren Noguchi har erfaring fra animation og computerspil og det skinner igennem intensiteten.
Norske Arne Svingen har siden sin debut i 1999 udgivet henved 20 børnebøger, 5 ungdomsromaner og 4 voksenromaner. Han har vundet en lang række priser for sit forfatterskab og er oversat til adskillige sprog.
Dage jeg har glemt er Arne Singens første roman i genren graphic novel og hans første udgivelse hos Phabel.
Gennemillustreret af Mikael Noguchi

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Arne Svingen
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Annelise Ebbe
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Phabel
Bredde: 155 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 536 g
Udgivelsesdato: 03 Jun 2008
Oplagsdato: 03 Jun 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552783

Udgivelsesår

2008

Sprog

Dansk