CYKOSE

Vis stort billede
CYKOSE

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

CYKOSE er netop blevet nomineret til den prestigefyldte franske bogpris ”LE PRIX DES INCORRUPTIBLES 2014/2015” – som eneste danske roman nogensinde! CYKOSE er en psykologisk ungdomsgyser og 1. bind i trilogien om Lulu og den til tider psykisk ustabile Mads - en gysende thriller, der bevæger sig på kanten af den rå realisme og det paranormale. HANDLING: Hallo, er der nogen? Er der mere mellem himmel og jord, eller er det hele bare noget, der foregår i forstyrrede teenagehjerner, som i forvejen er optaget af store, eksistentielle tanker?
Kan Psyko-Mads med de dragende øjne og den skræmmende fortid se de døde, eller er han bare dybt psykotisk? Han går på skolens C-spor og bærer øgenavnet Psyko-Mads, fordi han efter sigende har været indlagt på "den lukkede" flere gange. Lulu derimod er en ”almindelig” teenager med et problem - hun drømmer hver nat om en lille pige, som vil i kontakt med hende. Indimellem føles det, som om pigen er virkelig og befinder sig inde på Lulus værelse.
Lulu tror, hun er ved at blive bindegal - lige indtil hun møder Psyko-Mads, som tilsyneladende virkelig ER gal. Han siger, han kan se en lille pige ved siden af hende. 
Kan han det? Eller er han virkelig dybt psykotisk? Han er i alt fald dybt fascinerende med sit kulsorte hår og de grønne og blå "Bowie-øjne." Lulu er draget af Mads og af de ting, han ser. Eller ikke ser ...

Og hvad har bombningen af Den Franske Skole med det hele at gøre? CYKOSE er udkommet i Frankrig (À LA FOLIE) pitchet ind i en lang række lande via det franske forlag Bayard Editions, hvis Foreign Rights forhanlder rettigheder for Birgitte Lorentzen i udlandet. INSANIA - 2. Bind i serien - udgives 5. Juni i Frankrig under titlen HANTÈEHYNOSIA - 3. Bind i serien – udgives 13. Juni 2013 i DanmarkBøgerne kan læses som selvstændige værker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Lorentzen
Sideantal: 249
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Bookbooks
Udgivelsesdato: 12 Jun 2014
Oplagsdato: 12 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799744220

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk