Cherub 3 - Arizona Max

Vis stort billede Tilføj
Cherub 3 - Arizona Max

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

I agentorganisationen Cherub trænes børn og unge under 17 år til at blive agenter og til at infiltrere forbryderorganisationer. For ingen mistænker jo børn for at udgøre en reel fare. På overfladen ligner de unge almindelige teenagere, men hver eneste af dem er håndplukket til Cherub og for deres egen sikkerhed må ingen udenfor kende til Cherub_programmets eksistens.
Vores hovedperson James sendes ud på en mission der klassificeres HØJRISIKO.
FBI har til opgave at opspore og uskadeliggøre den internationale våbenhandler Jane Oxford, der orkestrerer tyverier af high-tec udstyr fra det amerikanske militær. En måde at skaffe adgang til hende på er gennem hendes søn, Curtis, der efter at være stukket af fra en militærkostskole og have et par mord på samvittigheden, afsoner sin straf i en specialbygget afdeling for unge kriminelle i det topsikrede Arizona MaxSecurity Prison. Her sættes James ind for at blive venner med Curtis og arrangere en flugt sammen med ham. FBI er nemlig ikke i tvivl om at Curtis vil opsøge sin mor, hvis det lykkes ham at flygte.
Robert Muchamorehar en fortid som privatdetektiv og med Cherub har han skabt et univers som er på en gang realistisk, barskt og fantasifuldt. Han har modtaget mere end 10 priser for sine bøger og fået en filmaftale på Cherub.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert Muchamore
Sideantal: 251
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Thomas Munkholt
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 138 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 398 g
Serie: Cherub Mission, 3
Udgivelsesdato: 31 Mar 2008
Oplagsdato: 26 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770552738

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk