Cherub 12 - Skyggebølge

Vis stort billede
Cherub 12 - Skyggebølge

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Efter en tsunami forårsager massive ødelæggelser på en tropisk ø, sender øens guvernør en hær af bulldozere ud for at vælte byens landsbyer og erstatte dem med luksushoteller. James sendes på sin sidste mission som Cherub-agent på øen – og det er absolut ikke hans ønskescenarie at ende sin Cherub-karriere med at infiltrere miljøet omkring den korrupte og ubehagelige guvernør. Den nu pensionerede kollega Kyle Blueman viser sig at være involveret i sagen og fremlægger en højst kontroversiel plan – og James må træffe det sværeste valg. Skal han være loyal over for Cherub eller over for sin ældste ven?

CHERUB 12 er det sidste og afsluttende bind i serien om James Adams’ karriere som Cherub-agent – og slutter serien lige så hæsblæsende, som den blev skudt i gang for 12 bind siden.CHERUB har haft kæmpe succes verden over, og har til dags dato solgt flere millioner eksemplarer. Robert Muchamore har en fortid som privatdetektiv og har på denne baggrund skabt et univers, som er på en gang realistisk, barskt og fantasifuldt.

Cherub har nu fået sin egen danske hjemmeside: www.agentcherub.dk

CHERUB vil næste år blive fulgt op af Henderson’s Boys, der fortæller baggrunden for CHERUB samt Muchamores helt nye serie, People’sRepublic, der tager over, hvor CHERUB slutter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Robert Muchamore
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'S Press Jr
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 361 g
Serie: Cherub
Udgivelsesdato: 06 Mar 2012
Oplagsdato: 08 Aug 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771086492

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Cherub 12 - Skyggebølge People'S Press Jr