Blue Bloods

Vis stort billede Tilføj
Blue Bloods

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
GOSSIPGIRL MØDER TWILIGHT! - I de fleste rige familier i New York City gemmer der sig en hemmelighed og bagved dem alle et skjult samfund, der binder familierne sammen – og knytter dem til fortidens mest bloddryppende vampyrhistorier.Schuyler Van Alen har altid været forskellig fra sine klassekammerater på den fornemme privatskole, Duchesne, hun går på.

Da hun fylder 15 begynder der dog at ske mystiske ændringer i hendes liv. Først dør en af klassens populære piger, men hvad mærkeligere er, begynder den lækreste fyr på skolen at interessere sig for Schuyler.

Det viser sig, at de mennesker, Schuyler lever iblandt ikke blot er New Yorks rigeste, men også udgør Blue Bloods, en gammel gruppe vampyrer, der har været urørlige i århundreder. Nu er noget udefinerbart og blodtørstigt efter dem, og de er for en gangs skyld sårbare. Schuyler beslutter sig for at finde sandheden – men er hun i virkeligheden den mest forsvarsløse af dem alle?

THE BLUE BLOODS er en ny vampyrserie af Melissa de la Cruz, der finder sted i den rige del af Manhatten, New York. For mere information omkring universet, tjek: //bluebloodsbooks.com/includes/home.html

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Melissa de la Cruz
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 126 mm
Højde: 180 mm
Dybde: 27 mm
Vægt: 339 g
Udgivelsesdato: 23 Aug 2010
Oplagsdato: 23 Aug 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771080032

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk