Beautiful Creatures 1 - Stormvind

Vis stort billede
Beautiful Creatures 1 - Stormvind

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Giv den her til fans af Stephenie Meyers Twilight […] eller HBO's True Blood-serie, og de vil sluge samtlige 600 sider af denne paranormale romance med gotiske træk."

– SCHOOL LIBRAY JOURNAL"[...]

Læsere, som kan lide teenagekærlighed fuld af usikkerhed og problemer, vil blive revet med af den uforglemmelige og detaljerige atmosfære, sydstatslivets konventioner og begrænsninger og en uimodståelig og overvældende mytologi.

– PUBLISHERS WEEKLY

"Denne roman har det hele: et uhyggeligt miljø, en dødbringende forbandelse, reinkarnation, besværgelser, trolddom og voodoo, plus karakterer, som fastholder læseren indtil sidste side … Kunne man drømme om mere? En toer? Please!"

– VOYA

BEAUTIFUL CREATURES fik overvældende succes i USA, da den udkom i 2009, og indtog førstepladsen som ‘Årets bedste teenageroman’ og femtepladsen som ‘Årets bedste roman’ på Amazon Editors’ Picks. Den har bl.a. været New York Times bestseller, Publishers Weekly Bestseller, USA TODAY BESTSELLER og Los Angeles Times Bestseller og er solgt til udgivelse i 37 lande verden over.

BEAUTIFUL CREATURES – Stormvind er første bind i en serie på fire, som alle udkommer på dansk. Filmatiseringen af romanen er i fuld gang og har dansk premiere i foråret 2013.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Margaret Stohl / Kami Garcia
Sideantal: 574
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 141 mm
Højde: 218 mm
Dybde: 51 mm
Vægt: 939 g
Serie: Beautiful Creatures
Udgivelsesdato: 24 Oct 2012
Oplagsdato: 04 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711396544

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Beautiful Creatures 1 - Stormvind Carlsen