Bænkebideren

Reduced price!
Vis stort billede
Bænkebideren

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Velskrevet og stærkt underholdende ungdomsroman om et alvorligt emne
Edith kommer hjem fra klasseturen på Gotland med en nagende dårlig samvittighed. Sigga stak af under orienteringsløbet uden at sige noget. Nu ved ingen, hvor hun er. Og det er Ediths skyld.
Bænkebideren er en mesterligt skrevet teenageroman om skyld, svigt, mobning og kærlighedssorger. Vi får historien fortalt af Edith, en teenagepige, der går i 8. klasse og kæmper for at bevare sin position blandt klassens mest populære piger. Men da hun afslører en tidligere venindes dybeste hemmelighed, nages hun af tvivl og forfærdelig dårlig samvittighed. Hvad hvis hun er skyld i, at nogen er kommet alvorligt til skade? Ulrika Lidbo skriver indsigtsfuldt om et vedkommende emne - mobning - og læseren er godt underholdt undervejs af en fortælling, der effektivt og elegant springer mellem fortid og nutid.
Ulrika Lidbo (f.1973) er forfatter og journalist. Hun bor i Stockholm med sin mand, to døtre og hundene Malin og Annika. Hun debuterede som forfatter i 2009 med den prisbelønnede ungdomsroman Decembergatans hungriga andar. Bænkebideren er hendes tredje roman.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ulrika Lidbo
Sideantal: 169
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 11 Jun 2014
Oplagsdato: 11 Jun 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416855

Sprog

Dansk