Arra - Legender fra Lavora

Vis stort billede Tilføj
Arra - Legender fra Lavora

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Legenden om Arra - gribende fantasyeventyr
Pigen Arra kommer til verden som det seneste barn i en flok på otte, og moderen overvejer at efterlade hende til ulvene; det står i forvejen hårdt til med at skaffe nok mad uden endnu en mund at mætte.
Arra vokser op i et hjem, hvor hun hverken er ønsket eller bemærket. Ingen taler til hende, så hun lærer aldrig selv at tale, og forældrene konkluderer, at hun er en sinke. Men Arra kan noget, som andre ikke kan. I stedet for at tale lærer hun at lytte, og i skoven kommer sangene langsomt til hende, sangene fra træerne, fra bækken og vinden, og Arra lærer dem alle udenad.
Skæbnen fører Arra langt væk fra den velkendte skov og til mosaikbyen Lagora, hvor rygter om snarlig krig bliver stadigt sværere at ignorere.
Arra – Legender fra Lavoraer en fortryllende ungdomsbog om ensomhed og savn, tab og langsom fortvivlelse, men også om en verden med fantastiske farver, spirende håb og ungdommens naive kærlighed, der kan redde næsten alt.
Den finlandssvenske forfatter, Maria Turtschaninoff, har med sit poetiske sprog skabt en fantasyfortælling, der griber læseren og ikke giver slip. Arra blev i 2009 nomineret til Finlandia Junior-prisen og fik i 2010 tildelt en pris af Svenska litteratursällskapet i Finland.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Maria Turtschaninoff
Sideantal: 279
Sprog: Dansk
Originaltitel: Arra
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Niklas Nyman Holdgaard
Oplag: 1
Fagredaktør: Bjørn Bue Andreasen
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 09 Jan 2013
Oplagsdato: 09 Jan 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410075

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk