Åndejægerne

Vis stort billede
Åndejægerne

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Når menneskeheden er truet af en overnaturlig ondskab, er der kun én måde at redde verden på – man må stå sammen!


”Den lave, hæse stemme forsvandt langsomt, som om nogen skruede ned for lyden på en radio. Den blev erstattet af … nogen, der græd? Eirik Ferder bevægede sig ikke.”
Norske Eirik, Gunther fra Berlin og Lizzy fra New York har umiddelbart kun én ting til fælles: De fylder alle 13 år den samme dag. Men denne fødselsdag bliver ikke som de andre: De vågner op sammen, låst inde i et rum, der mest af alt minder om et fangehul, og ingen af dem aner, hvor de er, eller hvordan de er havnet der.
I en ny, stærk ungdomsroman fører skæbnen tre unge fra hele verden sammen. Skæbnen har bestemt, at de skal bekæmpe de døde, der ikke kan finde fred og vandrer i Mellem-Verdenen som ånder. De tre skal tjene menneskeheden som åndejægere. Ånderne har vandret i Mellem-Verdenen i århundreder og har mistet hver en rest af menneskelighed; de er ren ondskab. Kun hvis Eirik, Gunther og Lizzy står sammen og bruger deres forskelligheder i fælles kamp, kan de sende ånderne til Åndeverdenen og beskytte de levendes verden. I “Åndejægerne” blander Magne Hovden alvoren og uhyggen med humor. Selvom Eirik, Gunther og Lizzy må bekæmpe den største ondskab, gør Magne Hovden også plads til sjove scener og smarte replikker. Fremfor alt er Åndejægerne en bog om stærke venskaber, på trods af sociale og nationale skel. Første bind i serien “Åndejægerne” er Magne Hovdens debut som ungdomsbogsforfatter. Han har tidligere udgivet romaner for voksne og børn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Magne Hovden
Sideantal: 218
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Anne Krogh Hørning
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 21 May 2014
Oplagsdato: 21 May 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416381

Sprog

Dansk