Allahs riddere

Vis stort billede
Allahs riddere

209,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En dørmand stikkes ned foran et diskotek, og Samir stilles over for sit livs sværeste valg: Skal han holde hånden over sine palæstinensiske >>brødre<< eller vidne mod dem?
Samirs beslutning får drastiske følger, ikke kun for ham selv, men også hans familie. Faren beslutter at sende ham ned til sin fætter på Vestbredden, og Samir må forlade Aya, som han lige har lært at kende. I landsbyen Masha kommer Samir til at opleve konflikten mellem palæstinensere og israelere på nærmeste hold, og han møder den gådefulde Wafa.
En dag dukker hendes jødiske veninde Rona uventet op, og hun inviterer Wafa og Samir med sig tilbage til Jerusalem. Under et sørgeoptog forsvinder Wafa sporløst, og samme aften sprænger en ung kvinde sig selv i luften på en restaurant i den gamle jødiske bydel. Med tvivlen nagende i sindet rejser en forandret Samir hjem til Danmark, hvor en ny og usikker tilværelse venter. Men måske også Aya. >>Allahs riddere<< er ikke kun fortællingen om en ung palæstinenser i Danmark. I tilbageblik møder vi tre generationer af Samirs familie og oplever i glimt palæstinensernes korte og blodige historie. Og så kastes vi lige ind i de aktuelle begivenheder på Vestbredden og får sat ansigter på en konflikt, der kan være svær at forstå.
Torben Poulsen har skrevet en række ungdomsromaner, som ikke blot har vakt opmærksomhed herhjemme, men også i Sverige. Foruden ”Allahs riddere” gælder det >>Siwan og Josie<<, >>Solsortesletten<< og trilogien om pigen Smilja og krigen i Bosnien.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torben Poulsen
Sideantal: 207
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Ida Branzell-Rosén
Omslagsgrafiker: Ole Willer
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Moskito
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 13 mm
Vægt: 272 g
Udgivelsesdato: 22 Jan 2012
Oplagsdato: 22 Jan 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799439614

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk