After serien bind 2: Tvivlen

Vis stort billede Tilføj
After serien bind 2: Tvivlen

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Anna Todds fan-fiction serie om One Directions Harry Styles. ”After” handler om Tessa og tiden, før hun mødte Hardin (Harry Styles) og tiden efter.

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig. En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i flinten, som han giver sig ud for at være. Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin? Hvorfor sluger hun sin egen stolthed gang på gang og finder sig i hans fordomme om pæne piger som hende? Måske fordi det føles som forelskelse?

Tvivlen er 2. bog i serien og henvender sig, som de andre bøger i serien, særligt til One Direction fans.

Anna Todds After er blevet læst mere end én milliard gange på internet-portalen Wattpad. Hun har desuden 274.000 følgere på Instagram @imaginator1d

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Todd
Sideantal: 628
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Nete Harsberg
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 152 mm
Højde: 222 mm
Dybde: 48 mm
Vægt: 760 g
Serie: After
Udgivelsesdato: 22 Jun 2015
Oplagsdato: 13 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771592177

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

After serien bind 2: Tvivlen People'Spress