After serien bind 1: Mødet

After serien bind 1: Mødet Forstør

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tessa er en pæn pige. Hun har en dejlig, loyal kæreste derhjemme og er dygtig og ambitiøs i skolen. Men så møder hun Hardin. En mørkhåret dreng med britisk accent og tatoveringer. Hardin er helt anderledes end de fyre, Tessa er vant til at hænge ud med. Han er flabet og upålidelig.

En type Tessa normalt hader, lige indtil de to ender alene på Hardins værelse. Der er noget ved Hardin og hans mystiske fortid, som Tessa tiltrækkes af. Hun er sikker på, at han slet ikke er så hård i flinten, som han giver sig ud for at være. Men Tessa har allerede den perfekte kæreste derhjemme, så hvorfor er hun overhovedet interesseret i Hardin?

Hvorfor sluger hun sin egen stolthed gang på gang og finder sig i hans fordomme om pæne piger som hende?

Måske fordi det føles som forelskelse.

Anna Todds fan fiction-serie After om Tessa og Hardin er blevet læst mere end én milliard gange på internet-portale Wattpad. Mødet er første bind i serien på i alt fire bøger.

Anna Todd har altid været en bogorm, boy band-fan og håbløs romantiker. Som forfatter kan Anna kombinere sine tre største interesser og leve det liv, hun altid har drømt om. Mød Anna Todd på AnnaToddBooks.com, på Twitter som @imaginator1dx eller på Instagram som @imaginator1d.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Anna Todd
Sideantal: 550
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Nete Harsberg
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 150 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 42 mm
Vægt: 650 g
Serie: After
Udgivelsesdato: 26 Feb 2015
Oplagsdato: 16 Dec 2015
Varefakta
Reference

b-9788771592153

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

After serien bind 1: Mødet People'Spress