8 ting, du aldrig ville turde

Vis stort billede
8 ting, du aldrig ville turde

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Udfordringer, mod og stærke venskaber
8 ting, du aldrig ville turde handler om fire piger i slutningen af niende klasse, som danner en pagt, hvor de giver hinanden grænseoverskridende udfordringer. De lover hinanden, at de skal udføre dem lige meget, hvor pinligt det end er. Alt fra at købe kondomer, stjæle den lækre fyrs underbukser, skrive en erotisk novelle til eksamen og chatte med en pervers netpædofil. Udfordringer der nemt kan få uforudsete og måske alvorlige konsekvenser. Pigerne er opsatte på at fuldføre for en hver pris, men en dag er det ved at gå galt.
Bogen handler om venskaber og om at være der for hinanden, om at finde sin identitet og sin seksuelle orientering, den ’første gang’ og om at føle sig forkert og usikker. Den giver et godt og tidstypisk billede af de krav og forventninger, omgivelserne ofte stiller til piger i dag.
Historien fortælles skiftevis fra hver af de fire pigers synsvinkel i en nærværende, direkte og følsom tone, og hverdagsproblemer med ’dumme’ forældre, irriterende søskende og fedtet hud gør det nemt for målgruppen at identificere sig med personerne.
Eva Susso debuterede i 1995 og har skrevet omkring 30 bøger for børn og unge, og Moa Eriksson Sandberg debuterede i 2011 og har siden udkommet med flere ungdomsromaner og et antal erotiske noveller. Dette er deres første samarbejde.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Moa Eriksson Sandberg / Eva Susso
Sideantal: 298
Sprog: Dansk
Originaltitel: 8 saker du aldrig skulle våga
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 210 mm
Udgivelsesdato: 15 Feb 2016
Oplagsdato: 15 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606522

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk