VERS - for børn og andre mennesker

Reduced price!
Vis stort billede
VERS - for børn og andre mennesker

24,00 kr

-20%

30,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Gennem tredive år har Bjarne Jes Hansen skrevet, sunget og spillet for børn og andre mennesker.
Her i bogen er samlet de bedste af hans vers. Her er klassikere som Bella ciao, Kathrine pas på, Hviskesangen, Vi voksne kan også være bange, I den lange sorte nat, Den gamle spillemand, Lille båd på havet, Mama Theresa og alle de andre kendte - foruden et par helt nye tekster.
I alt mere end 100 digte og sange fra manden, der med rette er blevet kaldt vor tids troubadour. For børn og alle andre mennesker.
At sidde med de 100 bedste Bjarne Jes Hansen tekster er som at sidde med en række gode minder både fagligt og personligt. Sikke en lykke at have været med på landevejen i netop de 30 år troubadouren beskriver i sine tekster! Bogen er, som den fremstår med de godt 100 tekster uden noder, en digtsamling for børn - og andre mennesker (...) Bogen vil være godt placeret imellem digtene for børn fra 10-årsalderen, og så må vi håbe, at både de mindre børn og de voksne også kan finde den (...) Kort sagt sjove, skøre, søde, højtidelige, fjollede og festlige vers til alle aldre. Bibliotekernes lektørudtalelser

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bjarne Jes Hansen
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Rune Johan Andersson
Udgiver: Alma
Udgivelsesdato: 30 Nov 2000
Oplagsdato: 30 Nov 2000
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772432076

Sprog

Dansk