Syng med os m/ lyd

Vis stort billede
Syng med os m/ lyd

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

En flot og anderledes sangbog med lydpanel, der afspiller melodien, så man kan lære de sange, man ikke kender, eller som man ikke lige kan huske.

Bogen indeholder 40 kendte og nogle lidt mindre kendte sange, der synges ude omkring i vuggestuer, legestuer og børnehaver. Så voksne (og børn) i alle aldre kan være med og synge gamle klassikere og lære nye sange.

Lydpanelet er avanceret og adskiller sig fra tidligere sangbøger, da man kan spole frem og tilbage og skrue op og ned for lyden!

Smukt og sjovt illustreret af Lea Leten.

Sange: Sur sur lille bi omkring Hjulene på bussen I skoven skule være gilde Spørgejørgen Jeg er en lille undulat Haren hist i grøften sad og sov Jeg fandt en sang på vejen På en grøn bakketop Blæksprutten Olsen Giraffen Gumle Poul sine høns ud i haven lod flyve Flyv lille påfugl hjemad Jens Petersens ko Jeg gik mig ud om kvælden Bro bro brille Og vi trækker skuffen ud Øjne ører næse mund I en skov en hytte lå Tangokat Når en lille mus skal ud at gå Vi lister os af sted på tå I min mosters mave Revne gulerødder Bondemanden, han har altid travlt på sin bondegård Jeg er så glad for min cykel Jeg bygger en bil Hvis du ser en krokodille Fredes sang Sommerfuglen Jeg har en flyvemaskine Det er i dag et vejr Blæsten kan man ikke få at se Hvem kan sejle foruden vind Mæh siger det det lille lam Tænk, hvis jeg sad på månen Pjerrot sagde til månen Kys mig godnat Lille Poul ser ud på solen Godnat du klare stjerne Nu er dagen igen forbi

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 41
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Carlsen
Bredde: 271 mm
Højde: 292 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 874 g
Udgivelsesdato: 14 Oct 2013
Oplagsdato: 14 Oct 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711374382

Sprog

Dansk