Så skal der leges! - inspirationshæfte inkl. CD

Reduced price!
Vis stort billede
Så skal der leges! - inspirationshæfte inkl. CD

159,20 kr

-20%

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Så skal der leges indeholder beskrivelse af 15 nye lege og bevægelsessange af musikeren og pædagogen Michael Back. Det er sange for de mindste børn(1-9år) og som inviterer på rejse i fantasiens verden, hvor sørøvere, klovne, hajer, tigere, og nisser regerer og inspirerer til leg, bevægelse, fællessang og barnlig glæde.

Alle sange er beskrevet med tekster, noder, becifringer, samt med flere ideer til hvordan den enkelte sang kan bruges/ leges. Der er ideer til sjove intro historier og ideer til nemme tromme lege.

hæftet er på 44 sider og er illustreret med flotte farverige børnetegninger, så også de mindste kan "læse" i materialet. Bagerst i hæftet er der - som bilag - en Så skal der leges CD. Her er alle sange indspillet, så det er muligt at lytte og lege til sangene, der skaber både billeder og godt humør. Hæftet er i A- størrelse, leveres i en plastik indpakning og er klammehæftet.

Så skal der leges - inspirationshæfte inkl. Cd er et let tilgængeligt materiale, der kan bruges af alle og er et materiale der kan bruges som inspiration til leg og bevægelse i hjemmet, dagplejen, børnehaven, SFOèn, skolen og gymnastikforeningen - ja kort sagt alle steder hvor de mindre børn stimuleres og inspireres fysisk såvel som musisk.

Så skal der leges er skrevet af Michael Back, der er musiker, komponist, pædagog og som har diplom i rytmisk musik og bevægelse. Michael har i de sidste 15 år spillet mere end 2200 arrangementer for børn og barnlige sjæle og bliver flittigt brugt som foredrags og kursusholder. Michael Back har også udgivet Op på tæerne(1999) - Cd/ hæfte. Ska`vi hoppe? (2004) - Cd/ hæfte og Så skal der leges CD - 2008.

Yderligere info: www.musik-sjov.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Michael Back
Sideantal: 44
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: lise glindvad
Originaltitel: Så skal der leges - inspirationshæfte inkl. Cd
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Bog & CD
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Mathilde Juul Back Jensen
Tegnet af: Mathilde Juul Back Jensen
Fotograf: Niels Krogh
Udgiver: Musik Og Sjov For Børn
Bredde: 210 mm
Højde: 297 mm
Dybde: 3 mm
Vægt: 212 g
Udgivelsesdato: 19 Nov 2009
Oplagsdato: 19 Nov 2009
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798812135

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Så skal der leges! - inspirationshæfte inkl. CD Musik Og Sjov For Børn