Numsetrolde & Nokkefår - Fra A til Å - Det rimer vi på

Vis stort billede Tilføj
Numsetrolde & Nokkefår - Fra A til Å - Det rimer vi på

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Forfatter, kunstner og foredragsholder Malene Hasselblad leverer et frækt og forfriskende alternativ til de klassiske rim og remser fra Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. Ledsaget af levende og lårklaskende morsomme tegninger af skuespillerinde Denise Alvine Wencke Gjernøe er du sikret stor underholdning – også når børnene vil høre rimene igen og igen.


Her er skæve og sjove tekster om gorillaer med gebis, der drikker dyrepassertis, om Niels og Tove – Nullermand og kone; om tidsmaskiner lavet af tyggegummi, ståltråd og margarine; om bøvs og prut – kugler og krudt; om biler, der hænger til tørre - om æsler, der lægger æg; om lærer Olsen, der kører rundt i en bil af ost – eller er det på en kost? Om ildfluer og en pingvin med vanter og lilla tophue; Om trolde, der spiller kryds og bolle – og en heks, der drømmer om at komme med i X Factor; Om den venlige politimester Verner, som om natten bliver til en væmmelig vampyr; om løven fra Zimbabwe, som går til zoneterapi; om pastor Poulsens pølsevogn; om ufo’er fra det ydre rum – og Ib og Abdullah, der sejler rundt i en ubåd af uld, savsmuld og muld; om Dukke Dejlig og katten Gert – iført dansesko og damehat – med mere...
Numsetrolde & Nokkefår er vores generations bud på, hvordan børn og voksne kan lege med bogstaver og alfabet, så tungen slår knuder, og latteren ruller.
I Numsetrolde & Nokkefår får du sjove, skæve og seje alfabet-rim, der giver såvel børn som voksne grund til at klukke af grin.
Numsetrolde & Nokkefår er festlig, finurlig og frem for alt en flot fornyende måde at få børnene til at lære alfabetet med et ordentligt smil på læben.
Numsetrolde & Nokkefår er Malene Hasselblads femte bog og hendes anden børnebog. Denne udgivelse er helt unik i sin genre, idet den henvender sig både til børn og voksne – børnene vil lære de enkelte bogstaver og alfabetet at kende, samtidig med, at de vil more sig over de sjove rim og tegninger. De voksne kan gå på opdagelse i de dobbelttydede illustrationer – og få et skud skør, skarp og satirisk, vaskeægte Hasselblad pumpet direkte ind i sjælen.
Malene Hasselblad donerer fire kroner fra hver solgt bog til Foreningen Cancerramte Børn. Velgørenhed har altid stået Malenes hjerte nær, især når det handler om børn. Foreningen Cancerramte Børn arrangerer masser af lukkede arrangementer, tilbyder sommerhusophold og giver de børn, der ellers er underlagt strenge isolationsregler mulighed for at føle, at de er børn og kan leve en så normal tilværelse som muligt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Malene Hasselblad
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Denise Alvine Wencke Gjernøe
Omslagsgrafiker: Michael Iversen
Originaltitel: Numsetrolde & Nokkefår
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Denise Alvine Wencke Gjernøe
Tegnet af: Denise Alvine Wencke Gjernøe
Udgiver: Forlaget Syntaks
Bredde: 210 mm
Højde: 300 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 555 g
Udgivelsesdato: 09 Dec 2012
Oplagsdato: 09 Dec 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799232871

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Numsetrolde & Nokkefår - Fra A til Å - Det rimer vi på Forlaget Syntaks