Fagtesange for de yngste

Vis stort billede Tilføj
Fagtesange for de yngste

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fagtesange for de yngsteer en flot billedbog med fagtesange. Fagtesange er sange, man synger, samtidig med at man bogstavelig talt giver den hele armen med fingre, arme, ben eller hele kroppen. Fagtesange stimulerer børnene billedmæssigt, sprogligt og kropsligt og kan 'synges' af børn, der endnu ikke mestrer sproget.
I Fagtesange for de yngsteer der både lette og svære sange. Sangene er valgt ud fra deres musikalske og pædagogiske kvaliteter og handler om centrale ting i børnenes liv for eksempel krop, familie, farver, mad, dyr, at være elsket.
Bogen giver institutionerne og dagplejerne mulighed for at få suppleret og samlet deres sangrepertoire, og forældrene får mulighed for at lære de sange, børnene synger i institutionen.
Der er noder og becifringer, og alle sangenes bevægelser og lege er beskrevet kortfattet og præcist. Er man ikke så heldig at være en omvandrende børnesangbog eller at kunne læse noder, kan melodierne høres og læres på cd'en Fagtesange for de yngste.
Lisbet Stevenser illustrator og har bl.a. illustreret en lang række bøger for børn. Dorte Nyroper musikpædagog med speciale i undervisning af småbørn og pædagoger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisbet Stevens Dorte Nyrop
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 6
Udgave: 1
Udgiver: Modtryk
Udgivelsesdato: 17 Nov 2005
Oplagsdato: 04 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788773949153

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk