Alle børn synger - Børnenes sangskat m/CD

Reduced price!
Vis stort billede
Alle børn synger - Børnenes sangskat m/CD

215,96 kr

-20%

269,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

En sangbog til familien, børnehaven og skolen.
Med nye og gamle klassikere, der forbinder tradition og fornyelse, fortid og nutid.
Alle børn syngerindeholder alle de bedste børnesange. Her er både de velkendte, som er blevet sunget fra generation til generation, og med nyere kunstnere som Poul Kjøller, Sebastian, Shu-bi-dua og Halfdan Rasmussen. Fra børne-tv er der sange fra bl.a. Bamses Billedbog, Sigurds Bjørnetime og flere julekalendere. Alle sangene er forsynet med noder og becifring, og sangbogen er opdelt efter emner og genrer som fx Godmorgen, Fugle og andre små dyr, Dans og leg, Musikinstrumenter, I fuld fart, Drømme og historier, Gud og engle, Nisser og jul.
Alle børn syngerindeholder desuden en CD med et udvalg af sangene.
Inge Marstaler professor i musikpædagogik og har udvalgt og tilrettelagt sangene. Hun har lagt vægt på, at bogen skal henvende sig til børn i alle aldre og har tilstræbt at sammenflette den musikalske kulturarv med nyere børnesange, der refererer mere direkte til børns hverdag og begrebsverden. Inge Marstal har bl.a. skrevet Det musikalske barn(2004) og været medredaktør af Den nye sangskat (2005), som er et nyere alternativ til Højskolesangbogen.
Dorte Karrebæk er uddannet reklametegner og har illustreret bogen med fantasifulde tegninger, der giver nyt billedsprog til velkendte sange. Hun har illustreret over 150 bøger for både små og store og er selv forfatter til flere børnebøger. Hun har modtaget adskillige priser for sit arbejde som børnebogsillustrator.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Inge Marstal
Sideantal: 219
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 1
Udgiver: Sesam
Bredde: 166 mm
Højde: 239 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 698 g
Udgivelsesdato: 12 Sep 2007
Oplagsdato: 04 Nov 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711312452

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Alle børn synger - Børnenes sangskat m/CD Sesam