Verdens vigtigste bog - om kroppen, følelser og sex

Vis stort billede
Verdens vigtigste bog - om kroppen, følelser og sex

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Verdens vigtigste bog har svaret på (nogle af) verdens vigtigste spørgsmål …
Skal det se sådan her ud? Er min penis stor nok? Hvordan skal kønslæberne se ud? Lugter jeg mærkeligt? Hvorfor har jeg ikke fået noget kønshår? Mine bryster er ikke lige store, er det normalt? Jeg tænker på min bedste ven hele tiden – er jeg forelsket? Min kæreste vil gerne kysse og kæle, men jeg er i tvivl – hvordan ved man, om man er klar? Hvad betyder biseksuel? Jeg skændes hele tiden med mine forældre – hvorfor skal det være så svært?
Verdens vigtigste bog er til børn og unge, der er nysgerrige, og som gerne vil vide mere om kroppen, følelser og sex. Men bogen handler også om meget andet, om udseende, kønsroller, familie, venner, kærlighed og pinligheder. Den handler om at have en stærk selvfølelse, så du kan sige JA, når du mener JA, og NEJ, når du mener NEJ. Og den handler om, at vi alle sammen er forskellige, men gode nok, som vi er. Og det er det vigtigste i verden.
I en uhøjtidelig og åben tone tager denne bog fat om alle de ting, der fylder hos drenge og piger i puberteten. Ingen spørgsmål er for dumme og fjollede. Bogens forfatter, Nathalie Simonsson, er en svensk seksualvejleder, der gennem sit arbejde i det svenske
Rigsforbund for seksuel oplysning har mødt tusinder af børn og unge med spørgsmål om sex, krop og følelser.
Den danske udgave er tilrettet danske forhold, og bag i bogen findes henvisninger til danske institutioner og rådgivningstjenester, hvor man kan få mere at vide om krop, seksualitet og ungdomsliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nathalie Simonsson
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Birgitte Qvint
Udgiver: Turbine
Bredde: 170 mm
Højde: 240 mm
Udgivelsesdato: 10 Apr 2016
Oplagsdato: 10 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740607185

Sprog

Dansk

Verdens vigtigste bog - om kroppen, følelser og sex Turbine