Vejstriberne ruller rundt - Digtskrivning på folkeskolens mellemtrin

Reduced price!
Vis stort billede
Vejstriberne ruller rundt - Digtskrivning på folkeskolens mellemtrin

183,20 kr

-20%

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hjælp til at planlægge nemmere, sjovere og mere udbytterige undervisningsforløb i den obligatoriske digtskrivning i folkeskolen
Digtskrivning er et af de emner, eleverne skal igennem i danskundervisningen i folkeskolen. Det er et emne, der ofte volder både lærere og elever problemer, da digte kan opfattes som komplicerede og kedelige at beskæftige sig med. Bogen Vejstriberne ruller rundter ment som inspiration og indeholder konkrete undervisningsforslag til, hvordan digtskrivning kan gribes an på måder, der er både sjove, motiverende og udbytterige for eleverne og deres lærere.
Vejstriberne ruller rundthenvender sig til lærere på folkeskolens mellemtrin, der ønsker inspiration til at planlægge et både enkelt og inspirerende undervisningsforløb i digtskrivning.
Bogens forfatter, Hans Karup, er født i Silkeborg og er selv både lærer og digter. Som forfatter har han udgivet seks digtsamlinger, senest En forlygte af kødeti 2011. Han underviser i digtskrivning og har med stor succes afholdt skriveværksteder for både børn og voksne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Karup
Sideantal: 77
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Limryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Lisette Agerbo Holm
Udgiver: Turbine
Bredde: 141 mm
Højde: 220 mm
Vægt: 140 g
Udgivelsesdato: 17 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908528

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Vejstriberne ruller rundt - Digtskrivning på folkeskolens mellemtrin Turbine