Sådan laver du dine egne skattejagter

Vis stort billede
Sådan laver du dine egne skattejagter

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Sådan laver du dine egne skattejagterer en bog til alle, der elsker at glæde andre. Den er spækket med opskrifter på skattejagter, som man selv kan lave til både børnefødselsdagen, en anderledes mors dags-gave eller til næste firmafest.
Bogen indeholder praktiske informationer om aldersgruppe, forberedelsestid og hvad man skal bruge. Der er også et kapitel om koder og gåder og et kapitel med gode ideer til skatte, du selv kan lave.
Forfatteren, Katrine Skovgaard, fortæller om sin passion for skattejagter og tilblivelsen af bogen:
“I mine teenage-år sendte en veninde og jeg kodebreve til hinanden. Vi skiftedes til at finde på nogle sjove koder, og så var det kun os, der kunne læse dem. Det har resulteret i, at jeg den dag i dag skriver flydende runer og har startet mit eget skattejagtsfirma. Kodebrevene til min veninde var nok starten på min store fascination af skattejagter.
Det gamle ordsprog siger, at det er jagten, der er sjov, ikke skatten. Misforstå mig ikke; jeg kan også godt lide livets skatte, men hvis man ikke nyder jagten, så er livet ikke meget værd. Mange af de skattejagter, der er med i denne bog, har jeg lavet til mennesker, jeg holder af. Det er min erfaring, at alle, voksne som børn, elsker skattejagter. Nogle voksne i hemmelighed, men der gemmer sig en skattejæger i os alle. Jeg er bare aldrig holdt op med at jagte skatte.”
Lad jagten begynde …

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katrine Skovgaard
Sideantal: 62
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Iben Klokker
Udgiver: Turbine
Bredde: 214 mm
Højde: 275 mm
Dybde: 10 mm
Udgivelsesdato: 19 Apr 2015
Oplagsdato: 19 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601039

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Sådan laver du dine egne skattejagter Turbine