Paracord KIDS - Det knytter jeg

Vis stort billede
Paracord KIDS - Det knytter jeg

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Det er blevet in at knytte, og her kommer bogen, der giver børnene inspirerende bud på ting, de kan knytte (og omknytte). Knytningen foregår nu med paracord, en type snor, som egentlig er faldskærmsline, som nogle amerikanske soldater fandt på at knytte armbånd af.
Paracord findes i masser af farver, og man kan knytte alt muligt af snoren – armbånd, bælter, en smart snor til sin nøglering, eller hvad med en lille maskot? Noget, der er rigtig smart ved at knytte med paracord, er, at man også kan ’omknytte’ ting, man i forvejen har, og give dem sit helt eget udtryk. Man kan peppe det hele op med paracord, f.eks. et sjippetov, en ponygrime, grebet på sit sværd eller sin drikkeflaske. Så snart man kan teknikkerne, kan man selv finde på ting, man kan omknytte med paracord.
Bogen henvender sig til børn – både piger og drenge – som dog skal bruge en voksen hjælper til opskrifterne og til nogle af arbejdsgangene. Der er opskrifter på helt enkle ting og mere avancerede. Og der er instruktioner til de forskellige knob – samt figurer og fotos, som viser de forskellige trin i opskrifterne.
Bogens forfatter, Thade Precht, er produkt- og grafisk designer og har sit eget firma, TPPD, som bl.a. udvikler trælegetøj. Thade Precht har sammen med Nora Schmidt skrevet flere bøger om at knytte med paracord. De to har mærket Knot*Knot i Berlin, som også sælger færdige sæt med paracord-snor inkl. opskrift på armbånd og pepper folks ledninger op med paracord – via deres onlineshop.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thade Precht
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Jesper Høy Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 169 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 5 mm
Udgivelsesdato: 14 Jun 2015
Oplagsdato: 14 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603200

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk