Mit liv som delebarn

Vis stort billede
Mit liv som delebarn

25,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

”Mit liv som delebarn” og ”Mit liv som deleteenager” er bøger til barnet, hvis forældre lige er blevet skilt eller har været det i et stykke tid. Her kan det skrive om sig selv, om at være delebarn, om sin familie, også om de nye medlemmer, og venner. Hvordan livet er nu, og hvordan det har været. Alternative mindebøger. Barnet kan både skrive eller tegne i dem. Det kan også sætte fotos ind af sig selv og sin familie, og der er en masse spørgsmål, det kan svare på, når det har lyst.

Uanset hvor meget vi anstrenger os for, at det ikke skal være svært for vores børn, når vi går fra hinanden, vil der altid være noget omkring en skilsmisse, der er vanskeligt for dem. Når de voksne bliver skilt, har det konsekvenser for børnene, sådan er det bare. Konsekvenserne vil være forskellige fra barn til barn, endda fra barn til barn i samme familie.

”Mit liv som delebarn” og ”Mit liv som deleteenager” er tænkt som redskaber til at hjælpe barnet med at skrive og forstå sin egen historie. Det er tænkt som en art fødselshjælper for barnet til at forstå sig selv og sin nye virkelighed og ikke mindst som en hjælp til at bearbejde alle de følelser, der rumsterer i kroppen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Renée Toft Simonsen / Anna Prip
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag A/S
Bredde: 215 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 513 g
Udgivelsesdato: 07 Jun 2012
Oplagsdato: 07 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777496738

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk