Løvebrøl og fuglekvidder - i Afrika

Vis stort billede
Løvebrøl og fuglekvidder - i Afrika

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvor stor er en elefant? Hvor hurtigt kan en gepard løbe? Hvor gammel bliver en struds og hvor meget luft kan der være i en giraflunge?
Alt dette og meget mere kan du få svar på i denne bog flotte bog med 184 farverige sider om Afrikas fantastiske dyre - og fugleliv med spændende fakta om deres liv og færden.
Læs om de store vandringer fra Serengeti til Masai Mara og tilbage igen, hvor gnuer og zebraer på deres farefulde færd konstant må vogte sig for rovdyrene. Eller lær fuglens krop at kende og dens færden i krat og skov, hvor nogle fugle jager levende bytte og andre æder ådsler.
Forfatter og ingeniør Mogens Boman har skrevet denne flotte og lærerige bog om de vilde dyr og fugle i Afrika. Han er forfatter til flere faglitterære bøger til både børn og voksne og er senest udkommet med håndbogen Safari i Afrika.
Bogen indeholder beskrivelser af vilde dyr og spøjse fugle, leksikonafsnit med ordlister samt klassifikation af dyrene i faregrupper. Teksten er velegnet til højtlæsning og opslagsbog samt som selvstændig læsning til børn fra 11-12 år.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Boman
Sideantal: 183
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Helene Lund Sylvestersen
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Mar 2013
Oplagsdato: 10 Mar 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410174

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Løvebrøl og fuglekvidder - i Afrika Turbine