Kampsport

Vis stort billede
Kampsport

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Dette er bogen om KAMPSPORT – for dig, som allerede træner og vil lære mere om den sport, du udøver, eller for dig, som er helt grøn og på udkig efter inspiration og gode råd.
Gennem 26 velresearchede og underholdende kapitler præsenteres læseren for alle de vigtigste grene inden for kampsport. Du får ikke det sorte bælte efter at have bladret igennem kapitlet om taekwondo, karate eller wushu, og bogen lærer dig hverken fancy flyvespark eller at smadre mursten ved tankens kraft.
Kampsport kan derimod fungere som et opslagsværk og som en inspirationsguide spækket med sjove facts fra historien og populærkulturen. Bogen er fuld af interviews, fakta, flotte billeder og baggrundshistorier om nogle af de mest spændende kampsportsgrene, man kan træne.
Det faktuelle indhold er formidlet på en underholdende og lettilgængelig måde, som gør bogen velegnet til børn og unge i alderen 10 år og frem. 

Kampsport er den danske udgave af en norsk originaludgivelse med samme titel. Indholdet er derfor blevet tilpasset danske forhold, ligesom den danske udgave af bogen rummer en række interview med danske kampsportudøvere.
Om forfatterne:
Annette Münch (f. 1981) er norsk forfatter og redaktør, bosiddende i Oslo. Hun har selv dyrket kampsport i ti år og har blandt andet det sorte bælte 2. dan i taekwondo. Münch er desuden forfatter til en række ungdomsromaner, flere af dem med elementer af kampsport i sig.
Hanne Eide Andersen (f. 1975). Freelance, feature- og dokumentarjournalist, bosat i Oslo.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hanne Eide Andersen / Annette Münch
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originaltitel: Kampsport
Originalsprog: Norsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Mette Stepnicka
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Philip Hauglin
Udgiver: Turbine
Bredde: 205 mm
Højde: 278 mm
Dybde: 22 mm
Udgivelsesdato: 22 Mar 2015
Oplagsdato: 22 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600773

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk