Forbrydelser i naturen

Reduced price!
Vis stort billede
Forbrydelser i naturen

191,20 kr

-20%

239,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Naturen er både fuld af spændende dyr og dramatiske historier. Snyd, overfald, tyveri og slagsmål er hverdagskost blandt mange dyr i naturen. Det er ikke kun den daglige kamp om mad, der kan være voldsom. Kampen om territorier kan gøre selv murmeldyr til skruppelløse bøller.
Hver dag er fyldt med krimi og gys, når der kæmpes om rang, territorier, mager og føde … og om at undgå selv at blive spist.

Fiskeedderkoppen sniger sig lydløst ind på sit bytte, hvorefter den støder sine spidse giftkløer ind i sit sprællende offer, der først lammes og derefter dør. Kampen mellem to søelefanter foregår mindre diskret. Det er meget voldsomt, når de tonstunge hanner nådesløst hugger deres skarpe hjørnetænder i hinandens hals og næse. Blodet fosser fra sårene, og de to gale hanner bliver ved, indtil én af dem må give op og tage flugten ud i havet.

I denne flotte og spændende fagbog kan du læse mere om Fiskeedderkoppen, søelefanter og mange andre forbrydere i naturen. Kom helt tæt på når dyrene jager og slås, og vær med når forbryderne tages på fersk gerning.

Bogen er fjerde bog i rækken af flotte fotofagbøger med motiver taget af den prisbelønnede fotograf Ingo Arndt. I samme serie er også udkommet Vis mig dine fødder , Larvernes hemmelige verden og Skoven i skoven .

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bärbel Oftring
Sideantal: 28
Sprog: Dansk
Originaltitel: Tatort Natur
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Per Straarup Søndergaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Ingo Arndt
Udgiver: Turbine
Bredde: 225 mm
Højde: 226 mm
Vægt: 330 g
Udgivelsesdato: 18 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908047

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk