Find fødselsdagskagen - hjælp børn med at øge deres selvværd

Vis stort billede
Find fødselsdagskagen - hjælp børn med at øge deres selvværd

128,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En ny bog for børn (og voksne) fortæller om hvor forskellige vi mennesker er. Det er vigtigt at støtte børn i at opbygge et godt selvværd. Det kan bl.a. ske ved at værdsætte børns forskellige måder at være og tænke på - uanset om det passer ind i den voksnes opfattelse af hvordan man bør være eller ej.
""Find fødselsdagskagenfortæller om menneskers forskelligheder. Den er baseret på persontypologien Enneagrammet. En typologi som beskriver ni forskellige måder at være menneske på. Hvert menneske agerer én af de ni typer, og i bogen er typerne repræsenteret ved dyr der går på jagt efter en forsvunden fødselsdagskage.
Det haster med at finde kagen så alle hjælper med - på hver deres måde. Alle vil gerne glæde deres fælles ven, den næsten usynlige Ninosaur, som har fortjent kagen på sin fødselsdag. De ni dyr har hver deres måde at forholde sig til problemet med den forsvundne kage på, og læseren får indtryk af typernes forskellighed på en sjov og indirekte måde. Ninosaur ender med at få nogle betydningsfulde gaver fra sine venner i form af at lære af hver deres personlige kvaliteter.
At forstå de ni forskellige perspektiver handler også om at være rummelig og acceptere at alle mennesker ikke er ens i deres tankegang.
Bogen er den første børnebog om Enneagramtyperne på dansk. Bogen er velegnet til højtlæsning for små børn (3-6 år). Større børn (7-10 år) kan selv læse bogen. Børnehaver og skoler kan bruge bogen som et godt indslag til en dialog om forskellige væremåder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elizabeth Wagele
Sideantal: 48
Sprog: Dansk
Originaltitel: Finding the Birthday Cake
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lone Stephensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Elizabeth Wagele
Udgiver: Indsigt Forlag
Bredde: 196 mm
Højde: 194 mm
Dybde: 6 mm
Vægt: 137 g
Udgivelsesdato: 05 Oct 2008
Oplagsdato: 05 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799040346

Sprog

Dansk

Find fødselsdagskagen - hjælp børn med at øge deres selvværd Indsigt Forlag