Er døden en regnbue?

Vis stort billede
Er døden en regnbue?

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Hvor kommer mormor hen, når hun dør?

Denne bog fortæller om de store spørgsmål: livet og døden og inviterer barn og voksen til at læse, tænke og tale sammen. Emilys mormor ligger for døden. Døden – det er noget svært og lidt uhyggeligt, som Emily har rigtig mange spørgsmål til. Da Døden pludselig snubler ind ad døren til mormors værelse, får Emily mulighed for at få svar på alle de ting, der trænger sig på.
Børn stiller spørgsmål hele tiden – og ofte bliver vi voksne overraskede over, hvor dybsindige børnene kan være. De er endnu ikke præget af bestemte forestillinger om og forventninger til verden, og derfor kan vi 'blive taget på sengen', når barnet undrer sig og spørger os om dette og hint.
Er døden en regnbue? inviterer barn og voksen til at reflektere og filosofere sammen. Bogen er illustreret med akvareller af Pia Thaulov, der gør det svære og dystre emne håndgribeligt og til at tale om – og måske finde lys i sammen.
Ønsker man som voksen at dykke dybere ned i emnet 'at filosofere med børn', kan man læse videre i bogen At tænke er at gå på opdagelse, der bl.a. giver redskaber til at støtte børns kritiske sans og kreative emner.
Jeanette Bresson Ladegaard Knoxer filosof og underviser på universiteter i Danmark og USA. Hun er desuden konsulent, forfatter og formand for Dansk Selskab for Filosofisk Praksis.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jeanette Bresson Ladegaard Knox
Sideantal: 24
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Pia Thaulov
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 215 mm
Højde: 305 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 442 g
Udgivelsesdato: 28 Feb 2011
Oplagsdato: 28 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878465

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk