Biler

Vis stort billede
Biler

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Er du vild med biler? Så er denne bog noget for dig. Du kan fx læse om flotte og hurtige biler. Og om de første biler i verden.
Jeg læserer en serie til faglig læsning i folkeskolen. Skrevet af erfarne forfattere og med lavt lixtal egner serien sig til undervisning og læsetræning i indskolingen.
TURBINE forlagets Jeg læser-serie er fagbøger med et lix-tal på 10-15. Med alt hvad en fagbog skal indeholde fra register til simple grafer og faktabokse er Jeg læser-bøgerne skræddersyede til faglig læsning for de yngste folkeskoleelever.
Bag serien står foruden forlaget de tre erfarne forfattere Peter Bejder, Marie Duedahlog Per Straarup Søndergaard. Endvidere er læsevejleder Marianne Randel Søndergaard hyret som konsulent til hver titel i serien, mens Marianne Skovsted Pedersen, pædagogisk konsulent ved CFU i Herning, har været konsulent under konceptudviklingen af serien og er endvidere forfatter til seriens lærervejledning.
Ole Steen Pedersen, der illustrerer og layouter den landsdækkende skoleavis 'skoleavisen.com', er tilknyttet serien som illustrator og grafisk designer. Han leverer seriens moderne og farverige udtryk, der gør fagbøger spændende for eleverne, mens de samtidig indeholder alt, hvad der kræves af genren.
Generel lærervejledning og elevopgaver til hver titel i serien er at finde som gratis download-materiale på seriens hjemmeside. I lærervejledningen er der udførlige anvisninger på, hvordan man kan arbejde med faglitteratur i det mindste klasser og mange konkrete forslag, der kan inspirere den pædagogiske praksis. Opgaveforslagene følger lærervejledningens opdeling af den faglige læsning i et før, under og efter.
På hjemmesiden vil man også kunne læse en præsentation af forfatterne samt læse mere om de fire kategorier i serien og de kommende titler.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Straarup Søndergaard
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Ole Steen
Fagredaktør: Peter Bejder,Marie Duedahl
Udgiver: Turbine
Serie: Jeg læser. Teknik og videnskab
Udgivelsesdato: 13 Oct 2011
Oplagsdato: 13 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770906012

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk