Solhesten

Vis stort billede
Solhesten

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I bjergets mørke bor jættepigen Bera. Ude i det fri løber solhesten Skinfakse hen over himlen og bringer lyset og dagen med sig.
De mødes, da jætterne fanger Skinfakse og spærrer ham inde i bjerget. Bera taber straks sit hjerte til den flotte hest. Men kan hun gøre ham til sin ven? Og kan hun hjælpe Skinfakse til at flygte ud i den store verden, hvor han hører til?
Peter Gotthardt har efterhånden en lang stribe bøger bag sig. Mange af dem er inspireret af stof fra mytologi og eventyr. Med den nordiske mytologi som baggrund fortæller billedbogen 'Solhesten' om et venskab på trods af grænser og en pige, der finder mod til at følge sit hjerte, uanset hvad det koster hende.
Solhesten er en højtlæsningsbog for børn over 5 år og kan bruges til selvlæsning for børn fra 9 og op. Det er en bog der kan bruges til selvlæsning i indskolingen og bruges som udgangspunkt til samtale om venskab, om at bryde de vante rammer og om hvordan man opfattede solen i de gamle nordiske myter. På Calibats hjemmeside kan man finde undervisningsmateriale til bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Gotthardt
Sideantal: 32
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Lykke Bianca
Omslagsgrafiker: Lykke Bianca
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Lykke Bianca
Udgiver: Calibat
Bredde: 216 mm
Højde: 304 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 400 g
Udgivelsesdato: 31 Dec 2014
Oplagsdato: 31 Dec 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793281028

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk